Vær med!

Hvis du har lyst til at være en del af frugtlunden, kan du blive enten aktiv medlem eller en af Frugtlunds venner. Det koster kr. 125 om året.

Frugtlunds venner laver ikke noget praktisk arbejde, men er med til at støtte et godt formål igennem deres kontingent.

Vores aktive medlemmer deltager i arbejdet – og ikke mindst høsten. Aktive medlemmer er organiseret i 6 klynger, som passer træerne i deres klynger. Lige nu er der nogle klynger der er underbemandet og gerne hører fra nye folk. Tag fat i bestyrelsen for at høre mere eller kom med til en arbejdsformiddag. Se datoerne. 

Betal enten via MobilePay til 47125 eller via bank overførsel til Spar Nord Bank kontonummer 9011 – 4585158971. Medlemskab er personligt. Husk at angive dit navn og mail adresse.

På forhånd tak for støtten!

Bestyrelse søger medlemmer

10. feb 2022

Vil du være med til at sætte rammerne for Frugtlunden? Vores bestyrelse har brug for nye kræfter. Bestyrelsens arbejde er at samle trådene, følge op på igangværende arbejder, varetage forbindelsen udadtil og frem for alt være garant for, at fællesskabet og Frugtlunden består og udvikles.

Med de mange byggerier i Lejre By er Frugtlunden en sjælden oase, vi skal værne om. Vi har også et håb om, at nye kræfter kan være med til at øge kendskabet til Frugtlunden og måske sætte nye initiativer eller arrangementer i kalenderen.

Ifølge vedtægterne skal bestyrelsen bestå af 5 – 9 medlemmer. I 2021 var vi fem medlemmer, og efter generalforsamlingen 2022 vil vi kun være fire tilbage.

Hvad indebærer det at være bestyrelsesmedlem?

Vi mødes 8-10 gange i løbet af året til bestyrelsesmøder, der varer ca. 2 timer. Det er hyggeligt, uformelt og effektivt!

Bestyrelsen får hjælp af mange andre, der – udover at luge og grave –  er klyngekontakter, sørger for Musik i Lunden, deltager i planteudvalg og vandingsudvalg. Andre sørger for kommunikationen på hjemmesiden og Facebook samt ved udsendelse af fællesmails og nyhedsbreve. Vi løfter initiativerne sammen – og en bestyrelsespost betyder ikke, at man skal være spydspids for alle aktiviteter i Lunden.

Vi håber, at flere vil overveje at indtræde i bestyrelsen. Hvis der er spørgsmål til bestyrelsesarbejdet, er du velkommen til at kontakte os på lejrefrugtlund@gmail.com eller formand Dorrit Damm-Ottesen tlf. 51241783.

Advertisement