Vanding

Vores vandingsudstyr fra 2021 er fuldt funktionsdygtigt, men den slags kan jo altid udvikles, og derfor har vi suppleret med 2 x 25 m slange. Det giver os mulighed for at kunne nå et stykke længere end sidste år. Altså vi har nu 200 m slange og 20 vandingsposer i Frugtlunden.

Hvordan gør man?

Allan Larsen, mob 21 70 83 51, fører en liste over, hvornår et medlem ønsker at vande. Bare for man ikke skal stå i kø ved frugtlunden og vente på, at det bliver ens tur.

Det varer ca. en time at fylde 12 vandingsposer. Dertil kommer en time til udlægning af slanger og poser. Hver pose kan indeholde 75 l, og det varer ca. fem minutter for fyldning af en pose. 

Det varer 8 – 12 timer for vandet at løbe ud af posen. Derfor er et vandingsskift morgen og aften en hensigtsmæssig arbejdsfordeling.

Når vandingen er afsluttet, trækkes slangerne sammen i det høje græs. Obs: Slangerne må ikke efterlades på de stier, som kommunen er så rar at klippe for os.

Afregning: Frugtlunden betaler forbruget ved, at man optæller hvor mange poser der er fyldt. Derefter sendes besked til lone_trantel@hotmail.com, med antal poser, der er fyldt og hvem vandet er tappet hos.

For klynge 1, 2 og 3: Udendørs hane hos Gerner Larsen, Røglebakken 23

Hanen er placeret i baghaven, og kan tilgås ved først at ringe på fordøren og fortælle, at man ønsker at tappe vand til Frugtlunden. Derefter ind gennem lågen og kobl slangen på tapstedet ved det store vinduesparti. Træk slangen ind gennem lågen, det er lettest, og den er lang nok.  

For klynge 4, 5 og 6: Udendørshanen hos Kurt Olsen, Røglebakken 28

Hanen er placeret i forhaven, og kan tilgås ved først at ringe på fordøren og fortælle, at man ønsker at tappe vand til Frugtlunden. Derefter op ad trappen og kobl slangen på tapstedet.  

Vandlig hilsen

Vandingsudvalget

Hans-Kristian Sørensen, Bruce Kiely og Allan Larsen

Vigtigt ekstraudstyr:

Rød påfyldningsslange med dybt indstik i posen.

Nakkepude fra istiden, der hæver påfyldningsstudsen over selve posens højeste niveau, og letter påfyldningen.

Lugejern, når man bliver træt af at iagttage påfyldningen.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s